<img src="//trc.taboola.com/1193654/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">

International Awards Blog

11. ULUSLARARASI İŞ ÖDÜLLERİ KAYITLARI BAŞLIYOR

Posted by Maggie Gallagher on Tue, Apr 29, 2014 @ 04:36 PM

Stevie Uluslararası İş Ödülleri bu sonbaharda Paris’te temsil edilecek

Her yıl 50’den fazla ülkedeki  aday katılımı gerçekleştiren, dünyanın önde gelen iş rekabeti describe the imageödülleri Stevie Awards bugün 11.Yıllık Uluslararası İş Ödülleri için kayıtların başladığını ilan etti.

Kamu veya özel, kar amaçlı veya amaçsız, büyük ya da küçük. dünya çapında tüm birey ve kuruluşlar Uluslararası İş Ödüllerine başvuru yapabilirler. Son kayıt tarihi 14 Mayıs. Geç başvurular 11 Haziran’a kadar kabul edilecek ve sonuçlar Ağustos ayı ortasında açıklanacak. Başvuru ayrıntıları www.StevieAwards.com/IBA adresinden alınabilir.

2013 yılında Türkiye çok başarılı oldu. 108 başvuruda kazanılan 20 altın, 25 gümüş ve 40 bronz madalyayı, Finansbank, Coca-Cola, TTNET, Marmara Forum, Ülker, Domestos, OPET, Plasenta ve diğer bazı kuruluşlar kazandı. 50’den fazla katılımcı ülke arasında Türkiye elde ettiği başarı oranıyla üçüncü sırayı aldı.

Uluslararası İş Ödülleri, şirketlerin her alandaki başarısını değerlendiriyor. Bu değerlendirmeye şu kategoriler de dahil:

. Yönetim

. Yılın Şirketi

. Müşteri Hizmetleri

. İnsan Kaynakları

. İletişim Teknolojisi

. Pazarlama

. Yeni Ürün

. Halkla İlişkiler

. Web sitesi, mobil ve diğer medya    

Ödülleri

2014 Uluslararası İş Ödülleri, dünya çapında bireylerin en beğendiği şirkete oy vereceği ‘Uluslararası Bireylerin Seçimi En Gözde Şirketler’ alanını da ihtiva edecek.

10. Uluslararası İş Ödülleri 2013 Ekim ayında Barcelona, İspanya’da verilmişti. Geçen yılın en başarılı şirketleri arasında Dominos Pizza (ABD), Samsung (Kore), Akbank A.S. (Türkiye), Unilever (Endonezya), Ignacio De Las Cuevas S.A. (İspanya), Lufthansa (Almanya), KW Digital (Sweden), Accenture (ABD), Danone (Fransa), Maras Group (Avstralya), DHL (Suudi Arabistan), Udebrecht (Arjantin), Thai Life Insurance (Tayland), Reading Room (Singapur), Cisco (ABD), RTR Rete Rinnovabile (İtalya), Adidas (Almanya) ve Weber Shandwick (Hong Kong ve UK). 2013 sonuçlarının özetlerine şu adresten ulaşılabilir http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2219_24132.cfm

Stevie Awards Hakkında

Stevie Awards için beş kategoriden oluşuyor: Amerikan İş Ödülleri, Uluslararası İş Ödülleri, İş Kadınları Stevie Awards ödülleri, ve Satış ve Müşteri İlişkileri Stevie Awards ödülleri ve Asya-Pasifik Stevie Awards ödülleri. Altıncı bir kategori olan Almanya Stevie Awards bu yıl sonuna doğru devreye girecek. Her çeşit ve ebattaki kuruluşları ve arkasındaki kişileri onurlandıran Stevies, dünya çapında iş yerlerindeki seçkin performansları takdir ediyor. www.StevieAwards.com adresinde Stevie Awards hakkında daha fazla bilgi alabilir, ve Stevie Awards’ı Twitter adresinde (@TheStevieAwards) takip edebilirsiniz.

Hooper Consulting İnternational yöneticisi Martha Hooper, Stevie Awards Türkiye Ülke Temsilcisidir. Ayrıca, Türkiye’deki şirketler’in başvuru sürecini hazırlama ve lojistik uygulamaları yöneterek uluslararası ödül hizmetleri vermektedir. Başarı oranı %75 ‘dir. Hooper’a şu adresten ulaşılabilir:

martha.hooper@hooperconsultinginternational.com

Topics: İş ödül, Asya-Pasifik Stevie Ödülleri, Kadınlar Ödülleri, Müşteri Hizmet Ödülleri

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all

Follow Me