<img src="//trc.taboola.com/1193654/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">

International Awards Blog

Persatuan Wartawan Asia, bagi pihak Steve berfungsi di 16 buah negara di Asia.(In Malay)

Posted by Clara Im on Thu, Feb 20, 2014 @ 06:53 AM

Untuk menyediakan pasaran di Indonesia, Israel, Malaysia, Singapura, Thailand dan negara-negara di asia. Pihak wakil pemasaran Anugerah Steve telah menadatangani perjanjian bersama Persatuan Wartawan Asia.

Semasa lawatan ke Seoul bagi tujuan penubuhan sebuah pejabat baru, presiden Anugerah Steve, Michael P. Gallagher telah menandatangani perjanjian bersama pengerusi Persatuan Wartawan Asia Lee Song-gi.

Wartawan Asia bekerjasama dengan rapat bersama-sama Persatuan Asia Wartawan, sebuah organisasi antarabangsa untuk merealisasikan integriti, liputan yang adil dan kebebasan hak bersuara serta untuk mencapai kemajuan dalam bidang kewartawanan. Negara anggota individu, cawangan Persatuan Wartawan Asia telah dipilih oleh Presiden Persatuan Encik Li Xiangji, mereka berusaha meningkatkan nama baik Anugerah Steve di dalam negara, mengesyorkan organisasi masing-masing menghantar calon-calon untuk menyertai Anugerah Steve dengan menyediakan perkhidmatan penguntingan, bantuan penghantaran dan menubuhkan jawatankuasa kajian.

Untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut tentang Persatuan Wartawan Asia, sila layari www.ajanews.asia

Ahli-ahli daripada Persatuan Wartawan Asia akan menjalan tugas bersama para wakil cawangan persatuan di Brunei, Myanmar, Kemboja, Timor Leste, Fiji, Laos, Mongolia, Samoa, Kepulauan Solomon, Tonga, Vietnam dan negara-negara Asia yang lain.

Maklumat berkaitan tentang Anugerah Steve akan disiarkan di laman web Anugerah Steve (The Stevie Award ) selepas wakil Persatuan Wartawan Asia dipilih.

signing 1 resized 600

Topics: stevie awards, Persatuan Wartawan Asia, Asia-Pacific Stevie Awards, Asia Journalist Association

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all

Follow Me