<img src="//trc.taboola.com/1193654/log/3/unip?en=page_view" width="0" height="0" style="display:none">

International Awards Blog

Beberapa Syarikat Melayu Menang dalam 2015 Anugerah Stevie® Asia-Pasifik

Posted by Clara Im on Thu, Apr 30, 2015 @ 09:16 AM

APSA_MalayPenerima Anugerah Penghargaan dalam Pencapaian Perniagaan Akan Diiktiraf di Shanghai pada 5 Jun.

Pemenang-pemenang dalam tahunan kedua Anugerah Stevie® Asia-Pasifik ini, telah diumumkan minggu ini . Program anugerah ini sahaja memberi pengiktirafan pencapaian dalam perniagaan di seluruh rantau Asia Pasifik. Senarai nama untuk pemenang Emas, Perak dan Gangsa dalam Anugerah Stevie ini boleh didapati di http://Asia.StevieAwards.com.

2015 Anugerah Stevie Asia-Pasifik telah mengiktirafkan organisasi di 13 negara termasuk Australia, China, Timur Timor, Indonesia, Jepun, Korea Selatan, Malaysia, Myanmar, New Zealand, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam. Pencalonan terdiri daripada 300 lebih organisasi yang telah dipertimbangkan oleh hakim-hakim pada tahun ini.

Anugerah Stevie ini dianggap sebagai anugerah terulung dalam bidang perniagaan di dunia dan menganugerahkan pengiktirafan dalam pencapaian di tempat kerja sejak 13 tahun yang lalu dalam program-program seperti Anugerah Perniagaan Antarabangsa dan Anugerah Perniagaan Amerika.

Petroliam Nasional Berhad (Petronas) telah memenangi satu emas, dua perak dan satu gangsa Anugerah Stevie Gangsa dalam Anugerah Stevie ini. Syfon Sistem, Selangor Darul Ehsan memenangi satu emas dan satu perak dalam Anugerah Stevie ini. E-Plus Entertainment Productions (M) Sdn Bhd memenangi satu emas dalam Anugerah Stevie juga.

Pemenang-pemenang Stevie ini akan menerima anugerah mereka pada jamuan malam di Hotel InterContinental di Shanghai, China pada hari Jumaat, 5 Jun. Tiket untuk acara tersebut sedang dijual sekarang.

Lebih daripada 60 eksekutif dari seluruh dunia ini telah mengambil bahagian dalam penghakiman dan menentukan pemenang Anugerah Stevie ini. Pemenang Terakhir akan dipilih di antara pemenang-pemenang emas ini dalam penghakiman pusingan kedua yang akan datang di Anugerah Stevie Terakhir pada bulan Mei.

Trofi Anugerah Stevie ini dibuat oleh syarikat yang membuat atau menjalankan anugerah Oscar dan anugerah-anugerah utama yang lain, ia adalah antara salah satu hadiah yang paling berharga di dunia.

Sila lawati http://Asia.StevieAwards.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program ini.

 

MENGENAI ANUGERAH Stevie

Anugerah Stevie menpunyai enam program: Anugerah Perniagaan Amerika, Anugerah Perniagaan Antarabangsa, Anugerah Stevie untuk Wanita di Perniagaan, Anugerah Stevie dalam Perjualan & Khidmatan Pelanggan, Anugerah Stevie Jerman dan Anugerah Stevie Asia-Pasifik. Ia memberi penghormatan kepada organisasi dalam pelbagai jenis, saiz dan orang-orang yang memberi batuan di belakang mereka, Anugerah Stevie ini mengiktiraf prestasi yang cemerlang di tempat kerja, di seluruh dunia ini.  Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Anugerah Stevie ini, sila lawat di www.StevieAwards.com, atau mengikut Anugerah Stevie melalui Twitter @TheStevieAwards.

Topics: 2015 Asia-Pacific Stevie Awards

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Posts by Topic

see all

Follow Me